Nieuw bij MMP: Suzanne Kerkelaan

Suzanne Kerkelaan werkt sinds begin maart bij het MMP-team. Ze is in de plaats gekomen van Marleen Roos, die wel van alles blijft doen bij MMP, maar een groter deel van haar tijd gaat besteden aan personeelsplanning en roostering. We stellen Suzanne even voor.

Wat ga je doen bij MMP?

“Ik ben per 1 maart bij MMP begonnen als Instructeur Praktijkonderwijs, kortweg IPO. Ik ondersteun het MMP-team en na de zomervakantie ga ik practicumlessen geven.”

Suzanne Kerkelaan

Wat heb je vóór de HvA gedaan?

“Hiervoor ben ik vier jaar werkzaam geweest bij Walraven van Hall Bedrijfsopleidingen, een opleidingsinstituut voor volwassenen en een onderdeel binnen het ROC van Amsterdam. Ik ben daar werkzaam geweest als officemanager en was daarbij ook accountmanager voor de bedrijfshulpverleningstrainingen, die ik verkocht als maatwerktrainingen aan bedrijven.”

Waarom heb je voor de HvA gekozen?

“Via Christa Romp, vroeger mijn manager bij Walraven van Hall Bedrijfsopleidingen, werd ik gewezen op deze vacature bij de HvA. De functie sprak mij heel erg aan en ik heb ook erg veel zin in deze nieuwe uitdaging!”

Wat vind je ervan tot nu toe?

“Ik ben er pas drie weken, maar het voelt veel langer! Ik heb het echt erg naar mijn zin, het is een leuk team en ik voelde me gelijk thuis.”

Wat wil je ons vertellen over je privéleven?

“Ik ben getrouwd en heb twee zoontjes, Max van 5 jaar en Tom van bijna 2. In mijn vrije tijd doe ik veel leuke dingen met mijn gezin. En ik hou veel van sporten, dit doe ik een paar keer per week, zoals cardio/fitness en hardlopen.”

 

 

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.